Online Powertraining

Online Powertraining – voor nu, voor altijd

2020, de hele wereld is in de greep van een afgekondigde pandemie en de heftige wereldwijde maatregelen hiertegen. Sommigen vrezen voor hun gezondheid, anderen vrezen voor hun vrijheid. Eén ding staat voor iedereen vast: ons oude leven is voorbij. De crisis zal een blijvende, diepe impact hebben op onze levens. Welke impact? Dat hangt helemaal van onszelf af.

Laten we ons leiden door angst en vragen we de autoriteiten ons te beschermen, of gebruiken we deze crisis als kans om los te breken uit de ketenen van onze angst en onze beperkende overtuigingen? Essence Brings kiest voor het laatste.

Het is onze missie om de essentiegedreven wijze van leven tot gemeengoed te maken in ons collectieve leven en denken. En waar essentie heerst, is angst kansloos. De kracht van een angstvrij mens is gigantisch. De kracht van een massa angstvrije mensen is ongekend. Onze droom: een leger van angstvrije powerhouses die vanuit hun essentie en schouder aan schouder bouwen aan een nieuwe wereld.

Wij zorgen dat we er klaar voor zijn. Doe mee en wordt deel van een vloedgolf van authentieke menselijk kracht en wijsheid!

Appetizer (3:19)

Voor volhouders en vastbijters

De online Powertraining is een training voor volhouders en vastbijters. Je hebt de motivatie van een Navy SEAL nodig om elke dag sterker te worden, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je wilt af van je sloppy thinking: het oeverloze en zinloze gekwaak van je denken dat je elke dag vasthoudt in dezelfde patronen en je nooit verder brengt dan de middelmaat.

Je wilt af van het ‘er maar wat op los leven’. Je wilt zin en betekenis voor je leven. Je wilt bijdragen aan het leven van anderen en aan het grotere goed. Elke dag.

Je wilt je essentie leren kennen en voluit leven. Je kan niet wachten technieken te krijgen waarmee je iedere programmering kunt opmerken en ontmantelen. Je hebt discipline of bent bereid je die eigen te maken. Je hebt een ongelofelijk verlangen boven jezelf uit te stijgen. In ieder moment, een heel leven lang.

Je hecht grote waarde aan vrijheid, liefde en plezier. Je houdt ervan uitgedaagd te worden, van grenzen verleggen en onbekende innerlijke gebieden in te gaan. Je wilt voor jezelf en je omgeving iemand zijn waar je trots op bent. Je wilt je leven leven zoals je van binnen weet dat je bedoeld bent en je hebt er alles maar dan ook alles voor over dit te gaan leren. Je bent een powerhouse

Hardcore en high intensity

Dit is een hardcore, high intensity  training die jou gaat helpen om jouw wereld terug op de rails te zetten. Hardcore, omdat het  iedere dag je volle inzet vraagt, ook als er weerstand is, ook als alles tegenzit en niets lijkt mee te werken. Ook dan heb je er te staan voor jezelf.

High intensity, omdat iedere dag je grens verleggen niet iets is wat je er eventjes bij doet. Mogelijk is het iets wat je niet gewend bent. Wat je moeite kost en je frustreert, waardoor je afhaakt. Wees gerust; je kunt de training altijd nog een keer doen. Uiteindelijk lukt het je! Het is namelijk heel simpel om te doen. Maar daarom niet altijd makkelijk.

Deze training is gebaseerd op de uitgangspunten zoals de Navy SEALs die ook hanteren: elke dag beter zijn dan de dag ervoor. Elke dag de lat hoger leggen. Het vraagt veel om deze nieuwe levenshouding en een nieuwe leefstijl te integreren in je leven.

Resultaten

De resultaten zijn enorm. Je voelt je meer en meer in balans, gegrond, krachtig en vitaal. Onder alle omstandigheden blijf je kalm, gecenterd, vredig, open en in vol vertrouwen dat je de juiste acties onderneemt vanuit de juiste mindset. Aangestuurd door je essentie, je authentieke jij, zoals je bedoeld bent.

Met de kennis en de technieken die we je geven in deze training kom je gegarandeerd terug bij je authentieke power. Je wordt meester over je brein en je denken, je lichaam wordt fitter, je intuïtieve vermogens komen vrij en je bent steeds vaker in flow. Je wordt elke dag sterker!

Het is geen makkelijke training. Iedere dag wordt de lat een klein beetje hoger gelegd zodat je na een maand jezelf niet meer terug kent. De onderlinge stapjes zijn goed te doen maar je  mind zal alles tegen je inzetten om je te laten stoppen, uitstellen, falen. Samen komen we daar doorheen. Opgeven is geen optie.

Het trainingsveld is je eigen dagelijkse leven. Door de opbouw van de training integreer je je oefeningen en dus je innerlijke veranderingen automatisch, zodat deze training blijvend voor je zal werken.

Praktische informatie

De Powertraining duurt 4 weken. Na betaling krijg je 40 dagen toegang tot de trainingsomgeving, zodat je ruim de tijd krijgt om gebruik te maken van het aangeboden materiaal.

De training bestaat uit:

  • wekelijkse videocolleges van ca. één uur
  • tweewekelijkse live Q&A-sessies
  • dagelijkse oefeningen die extreem simpel zijn in de uitvoering. Het gaat om breinoefeningen, ademhalingsoefeningen, hersengolfoefeningen, mentale oefeningen en fysieke oefeningen (We zeiden het al: het wordt intens!)
  • gratis eBook Slapen of je leven ervan afhangt
  • uitgebreid werkboek met overzichten van de thema’s en oefeningen per week en handige werkbladen om je training in de dagelijkse leven te integreren
  • een besloten Facebook groep om ervaringen te delen en onszelf en elkaar te blijven uitdagen

Verhouding breintraining (mind meester worden, essentie vrijmaken en overtuigingen aanpakken) en fysieke training: 50-50

Prijs: € 297,- (incl. BTW). 

Om je aan te melden, ga naar de shop of klik op de aanmeldknop hiernaast.

Aanmelden

Na betaling ontvang je een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen op deze site en met de training kunt starten.

Disclaimer

Deze training is geen fysiek fitnessprogramma maar je krijgt een introductie in een fysieke training die functionele oefeningen bevat. Essence Brings gaat ervan uit dat de deelnemer zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Neem contact op met je arts, voordat je deelneemt aan welk stevig trainingsprogramma dan ook, als je twijfelt of het voor jou geschikt is. Essence Brings is niet aansprakelijk voor persoonlijke besluiten door deelnemer genomen, ten aanzien van het deelnemen aan en volgen van de training.

Hetzelfde geldt voor je psychologische gesteldheid. Essence Brings kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen over het verloop van jouw proces en de resultaten die je behaalt.

Op al onze diensten zijn uitdrukkelijk onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Door betaling van het bedrag ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden en geef je aan kennis te hebben genomen van deze Disclaimer.